Nejnovější recenze ze sekce Barvy na kov
Barvy a laky Hostivař Vrchní polyuretanová barva Telpur T300 LESK s tužidlem 3,1 kg RAL 3020 dopravní červená
ok
použil jsem ji na starou lepenkovou střechu,výsledek je perfektní .Barva vytvoří prakticky plastovou odolnou vrstvu
Je to skvělá barva. Natírala jsem s ní před patnácti lety všechny venkovní konstrukce i ploty a vše je stále ve výborném stavu. Proto na nové projekty opět jen antirezin.
- hezký finální vzhled
AUSTIS ETERNAL NA KOVY Vodou ředitelná akrylátová samozákladující 410 palisandr 0,35kg
Přidáno: 13. února 2023
(naposledy upraveno 13. února 2023)
Zakoupeno v ELEMENT-SHOP.CZ
- Nesmrdí = lze natírat doma
- Rychle schne
100 % spokojnosť
100 % spokojnosť
- dlhoročné skúsenosti , spokojnosť na 100%
Barvy a laky Hostivař Základní a vrchní polyuretanová barva TELPUR S210 POLOLESK 2,2 kg - ČSN 1999 černá
- Vysoká mechanická odolnost (jen tak se neodře)
- solidní cena
Za mě výborná barva na kov. Je třeba ji ředit je
velmi hustá. Je velmi odolná proti odření. Použil jsem ji na Multicar při renovaci a drží výborně. Jen pokud je hladší povrch je třeba natřít alespoň 3x. Cena je myslím odpovídající kvalitě.
Vybral jsem toto ředidlo protože je doporučeno výrobcem a nechtěl jsem kombinovat super barvu s náhražkou ředidla.
- Je kvalitní
- Nesmrdí
- Dobrá kryvost, rychlé schnutí
Super odtieň, v závislosti na podklade. Slušné krytie.
Dobře kreje
Je ředitelný vodou, nepáchne, což je velká výhoda, jsem astmatik. Drží dobře. Po půl roce stále dobrá zkušenost. Doporučuji.
Slušná barva do nepohody
Dobře se roztírá, dobře kryje, není třeba příliš ředit.
Hodnotit barvu by se mělo za několik let. Mám natřeno teprve týden a uskladněno v garáži, takže netuším, jak dlouho to venku vydrží. Jen doufám, že dlouho.
spokojenost
- proti korozní
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »