Nejnovější recenze ze sekce Barvy na kov
- Po zahřátí se barva změní z bronzové na stříbrnou! :-(
Kvalita produktu se ukáže časem. Barva byla použita na nátěr střechy. Práce s nátěrem byla snadná.
Výborný.
Natírá se skvěle, zdá se i dobrá přilnavost, rycle usychá a dá se na to i šlápnout. Natřela jsem střechu třikrát. S barvou se pracovalo skvěle. Teď budu u očekávat kolik to vydrží, je to jihozápadní strana kam silně praží slunce. Jinak to i hezky vypadá.
- OWATROL OIL funguje v interiéru, v exteriéru do prvního deště ,po zmoknutí začne znovu reznout
OWATROL RUST SPIRIT opravdu krásně funguje na dobře odmaštěný povrch
- ředění vodou
Příliš krátká doba od aplikace na kvalitu nátěru
Výborné krycí schopnosti. Barva jsem si vybrala, protože byla kladně hodnocena a nezklamala.
- Stačí jedna vrstva v exteriéru
- Při natírání štětcem se vytváří mapy (moury)
V této stříbrné barvě je nějaká černá tekutina, která zřejmě má svůj účel. I když barvu rozmícháte, tak po chvilce ji v plechovce zase uvidíte shluknutou. Když natíráte štětcem, tak vám může vytvářet tmavé mapy (moury). Obávám se, že velkou plochu (dveře) byste nebyli schopni natřít štětcem aniž by tam byly vidět tahy štětcem. Zase na druhou stranu se s tím dají vytvářet umělecké efekty.
Luxusní vzhled, ale počítejte s tím, že barva je hodně matná (povrch jako jemný smirkový papír), což právě vytváří onen luxusní vzhled. Proto se na něm více drží nečistoty než na lesklých barvách. Pokud byste touto barvou natřeli místa, kterých se lidé často dotýkají, tak bych měl obavu, že častým čištěním zničíte matný vzhled barvy. Pokud barvou natřete plot, tak vám tam budou více vidět hovínka od ptáčků, ale není to žádná katastrofa.
Pokud dáte jen 1 vrstvu barvy, tak v místech kde je barva tenká může začít prostupovat rez. Doporučuji alespoň 2 vrstvy barvy.
- Krásná barva
- Splnila moje očekávání
Vyšší cena, bohužel
Barva dobře kryje, schne akorát, ani moc brzy ani pozdě. Korozní odolnost bude patrná až po letech.
Podle ceny barvy by měla být hodně dobrá :-)
Zatím čerstvě natřený vozík - brzy na hodnocení.
Dobře kryje.
- Nesmrdí, rychle schne
- Kvalitní základová barva.
- Zatím nepoužito
Hustá,rychleschnoucí,perfektní.
jsem spokojen.
Zdá se být dobrý, ale to zjistím až po zimě.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »