Nejnovější recenze ze sekce Barvy na kov
s Detecha Fest Primer mám dobrou zkušenost a mohu ji doporučit, od prodejce byla dobře zabalena, za což děkuji.
- Prodávána jako rustikal matt, tedy jako matná barva. Je lesklá. Z obchodu jen arogantní reakce, že v matném základu namíchat nelze.
Odporně lesklá barva, kterou kupujete jako matnou.
- dobře kryje
Dobré kryti a přilnavost,kvalita se ukáže až za 5 let
Loctite SF 7505 1L Super Rost Killer, měnič koroze
Přidáno: 3. října 2023
(naposledy upraveno 3. října 2023)
Zakoupeno v Lepidla-online.cz
Nevýhoda byla dlouhá dodací doba, a záměna dodací a fakturační adresy, takže se dodání prodloužilo o další 4 dny + dvě cesty á 20km. Mezitím jsem již měl stejný produkt z jiného eshopu doba objednaný o týden později.
- Kvalitní barva,velice odolná proti odření a korozi. Používám už řadu let
Dlouhá trvanlivost nátěru - použito již dříve.
- kvalitní barva
Barvy A Laky Hostivař Hostagrund Prim 3v1 S2177 základní i vrchní barva na kov, 0840 červenohnědá, 9L
Dělá to je v popisu.
Barvy a laky Hostivař Polyuretanová barva 2v1 Telpur S210 pololesk s tužidlem 2,2 kg RAL 9001 krémová
- Kvalitní nátěr
- Rychle schne
- Dobře kryje
- rychle schnoucí a nesmrdí
- Velké balení , dobře kryje povrch.
Je to dobrá barva
- dobře kryje
- lehce se nanáší
- oceňuji možnost ředění vodou
- nezapáchá
zkušenost zatím nemám - ještě jsem se zbožím nepracovala
Dobře se s barvou pracuje.
Na starých trubkách drží bez problémů několik let. Jsem spokojený.
Docela dobře kryje, snad zabrání přehřívání od slunce.
Detecha Základní i vrchní antikorozní barva SUPERKOV SATIN 2v1 20kg RAL 7040 okenní šedá
Přidáno: 24. září 2023
(naposledy upraveno 24. září 2023)
Zakoupeno v Barvy-laky-unimax.cz
Teno produkt má skvělé vlastnosti, dobrá roztiratelnost, vše co uvádí vyrobce souhlasí ( nekecá ) i přes vysokou cenu tento výrobek mluví sám o sobě, po vlastní skušenosti jsem produkt doporučoval.
Není až tak tmavě červená
- Kvalita,snadná aplikace